Transformation

Du har oplevet mange liv og meget forskelligt, men nu er det tid til transformation. Du har stor dybde og er en smuk sjæl.

Kvinden på billedet er nøgen, hun har ikke længere brug for beskyttelse, hun er ren og klar til at møde verden. Alle de erfaringer du har gjort i dette og andre liv er nu husket, og du står nøjagtig, som du er og udstråler blidhed, kærlighed, rummelighed, imødekommenhed og en stille glæde.

Der er masser af energi til dig fra solen, universet og vandet, som alle sender givende stråler til dig. Ved at se på billedet, vil du opdage, hvor stærk du rent faktisk er, på din engen helt specielle måde, og at det hele handler om at være den, som du nu er, og gøre det, som du nu føler for at gøre.

Se på ofte på billedet. Gem det, som baggrund på din PC/Mobil ved at højreklikke på billedet og vælge Gem som. Lyt til meditationen gerne dagligt. Efter 21 dage har budskabet integreret sig i dit system.

Ved køb af meditation, så vent ca. ½ minut, så bliver meditationen aktiv, og den kan afspilles, downloades eller du kan sende en mail med Energibilledet og lydfilen til dig selv eller en ven.

God Fornøjelse!

[stripe item_name=”transformation” description=”Download Transformation” amount=”2000″ label=”Køb for 20 kr.” success_redirect_url=”https://solskinnet.dk/tf#774561/”]