Øjeblikke

Manden på billedet er koncentreret om sit arbejde, han er til stede og nærværende med det han gør. Herved får han det fulde udbytte og glæde.

I vores liv, er der mange øjeblikke, nogle husker vi og nogle ikke.

Der bliver givet os meget, men mange gaver ser vi slet ikke. Den fremstrakte hånd, som ville hjælpe, eller det vi følte, men ikke gjorde. De tilbud, som vi ikke tog imod, og de oplevelser, som vi sagde nej til.

Det er nu tid til at reflektere på dine øjeblikke, husk dem hver især og sæt værdi på dem, det har alt sammen bragt dig til den, du er i dag.

Se på ofte på billedet. Gem det, som baggrund på din PC/Mobil ved at højreklikke på billedet og vælge Gem som. Lyt til meditationen gerne dagligt. Efter 21 dage har budskabet integreret sig i dit system.

Ved køb af meditation, så vent ca. ½ minut, så bliver meditationen aktiv, og den kan afspilles, downloades eller du kan sende en mail med Energibilledet og lydfilen til dig selv eller en ven.

God Fornøjelse!

[stripe item_name=”øjeblikke” description=”Download Øjeblikke” amount=”2000″ label=”Køb for 20 kr.” success_redirect_url=”https://solskinnet.dk/ob#585775/”]