Fodspor

Billedet du har valgt, bærer navnet fodspor – kærlige fodspor – gå på opdagelse i billedet – og mærk den kærlige energi, der strømmer ud fra billedet.

Når du vælger dette billede, er det fordi, du er et kærligt menneske, som gerne vil give ud af din kærlighed. Som vist på billedet, må du være bevidst om, at det gør du allerede. Hvor du kommer, efterlader du dig kærlige fodspor; prøv i den næste tid, at være bevidst om, at det er det, du gør.

Se ofte på billedet, da det vil minde dig om kærligheden til dig selv og til alle mennesker. Gentag meditationen, indtil du har taget budskabet helt ind i dit hjerte og forstået, at kærlighed alene er nok, og det største du kan give, både til dig selv og til andre.

Gem evt. Energibilleder som baggrund på din PC/Mobil ved at højreklikke på billedet og vælge Gem som. Lyt til meditationen gerne dagligt. Efter 21 dage har budskabet integreret sig i dit system.

Ved køb af meditation, så vent ca. ½ minut, så bliver meditationen aktiv, og den kan afspilles, downloades eller du kan sende en mail med Energibilledet og lydfilen til dig selv eller en ven.

God Fornøjelse!

[stripe item_name=”fodspor” description=”Download Fodspor” amount=”2000″ label=”Køb for 20 kr.” success_redirect_url=”https://solskinnet.dk/fs#003534″]