Rygsækken

Rygsækken
Fra min CD Mindful/Healing. CD’en indeholder 5 meditationer, og kan bestilles på solskinnet@solskinnet.dk til en pris af 100 kr. + porto 30 kr.

Meditationen varer ca. 20 minutter og handler om at få lagt det du ikke ønsker fra dig, og derefter lagt dine inderste ønsker ind; Du kommer tættere på dine ønsker, og fordi du giver disse opmærksomhed og energi kan de manifestere sig.

Husk at når du lægger noget væk, at mærke følelsen af at være fri af dette; ligesom når du lægger et ønske ind, at du lige når at føle, hvordan det er, når du har opnået det tænkte.

Meditationen er meget afslappende både for din krop og dit sind.

Se på ofte på billedet. Gem det, som baggrund på din PC/Mobil ved at højreklikke på billedet og vælge Gem som. Lyt til meditationen gerne dagligt. Efter 21 dage har budskabet integreret sig i dit system.

Ved køb af meditation, så vent ca. ½ minut, så bliver meditationen aktiv, og den kan afspilles, downloades eller du kan sende en mail med Energibilledet og lydfilen til dig selv eller en ven.

God Fornøjelse!

[stripe item_name=”Rygsækken” description=”Download Rygsækken” amount=”2000″ label=”Køb for 20 kr.” success_redirect_url=”https://solskinnet.dk/RY271267/”]