Glæden

Du har valgt dette billede, fordi du er tiltrukket af glæde, og ønsker mere glæde ind dit liv.Se godt på billedet og fornem den lille piges glæde, som er ægte og helt spontan, læg også mærke til farvervespillet.
Prøv at mærke efter hvornår du har følt den glæde, der kommer indefra, den glæde der ikke er afhængig af udefra kommende hændelser. Nogen gange skal man langt tilbage for at hente denne glædesfølelse, som her, hvor glæden opleves i den lille pige. Fasthold og husk følelsen, når du har fundet den. Kan du ikke finde en tidligere glæde frem, så forestil dig, at du alligevel kan sanse den ægte glæde i dig selv, og se dig selv glad.

”Glæden findes i hver en by – og solen kan skinne gennem en sky – den handler om, at du ser – det gode i at tingene sker” (af Solveig Lis Schröter)

Se på ofte på billedet. Gem det, som baggrund på din PC/Mobil ved at højreklikke på billedet og vælge Gem som. Lyt til meditationen gerne dagligt. Efter 21 dage har budskabet integreret sig i dit system.

Ved køb af meditation, så vent ca. ½ minut, så bliver meditationen aktiv, og den kan afspilles, downloades eller du kan sende en mail med Energibilledet og lydfilen til dig selv eller en ven.

God Fornøjelse!

[stripe item_name=”glæden” description=”Download Glæden” amount=”2000″ label=”Køb for 20 kr.” success_redirect_url=”https://solskinnet.dk/gl920675/”]